certificeringer

dk  de  greenland  faer

Twin-Disc-See-prop-60

sejldrev

Download PDF her

twindisc  sea-prop-60

motor1

Twin Disc / Techno Drive har udviklet et kompakt og holdbart sejldrev, der kan holde til et højere moment end sine konkurrenter. SEA PROP 60 er velegnet til både op til 15 meters længde og kan monteres på motorer op til ca. 80 HK. Twin Disc har samarbejdet med universitetet i Bologna for at optimere den hydrodynamiske drevs design. Twin Discs ekspertise og omfattende erfaring, både med hensyn til transmissioner og overflade drev, sikrer dig den ultimative drevteknik. Sejldrevet er monteret direkte på motoren, og man slipper derved for en drivaksel eller monteringskit.

Sejldrevs hovedet / gearet kan drejes 180 grader der gør, at
motoren kan monteres omvendt i forhold til sejlretningen.

Sikkerhed.  Membraner kan fås med et elektrisk varslingssystem, der fortæller, hvis der skulle være trængt vand ind mellem membranen og drev og skrog. Ethvert tegn på lækage her vil automatisk give føreren af båden en varsling.

Vedligehold. Twin Disc har gjort det lettere for dig at holde dit sejldrev.
Du kan skifte olie på en SEA PROP 60 uden at skulle have båden ud af vandet.

Lang levetid: SEA PROP 60 har ingen oliepumpe, der smører de vitale dele, men et separat smøresystem sikrer sejldrevet en lang levetid. Det betyder, at du ikke er afhængig af at motoren startes for at smøre drevet, hvis propellen drejer, når du sejler, for så trækkes smøresystemet af propellens rotationer.
Sejldrev har ofte været plaget af overbelastning, når foldepropeller slår sine vinger ud.
Denne problematik har Twin Disc løst ved at  indbygge  ” støddæmpende ” komponenter i drevet.

Fart. Gearudvekslingens lave modstand og den hydrodynamiske gearkasse, samt korrekt beregnet propel til båden, sikrer dig rigeligt med vand til at manøvre båden optimalt.
Dette gør SEA PROP 60 til et af de mest effektive sejldrev på markedet.

technodrive

seaprop


Vægt: 43 kg.

Drevet kan leveres med:
Svinghjulskobling SAE4, SAE5  
eller SAE 7 koblings hus

prop60-skema

tegning