certificeringer

dk  de  greenland  faer

Speciel bygget båd motor sikrer maksimal ydeevne

Speciel bygget båd motor sikrer maksimal ydeevne
Med Bladt diesel båd motor får du alle de vigtige fordele. Båd motoren er optimeret til din båds max. hastighed, og trækker rigtigt fra start. Din båd bliver derfor nemmere at manøvrere med, og motoren fylder og vejer ikke mere end nødvendigt. Her får du udnyttet hestekræfterne fuldt ud.

Kom længere med din nye båd motor
En Bladt diesel båd motor støjer mindre og forbruger mindre brændstof end konkurrenterne på markedet. Du får altså mere for pengene, både når du køber din nye båd motor og ved ydeevne i forhold til brændstofforbrug.
Hvilken type båd motor der passer netop til din båd er individuelt. Vi har mange års erfaring med diesel bådmotorer, og er altid behjælpelige med råd og vejledning.

Problemfri sejlads med Bladt båd motor
Når du vælger en specialbygget båd motor fra Bladt Diesel, er du sikret problemfri og ubesværet sejlads i mange år fremover. Alle vore Bladt diesel motorer er af højeste kvalitet og lever op til EU kravene i henhold til støj og emission.
Hos Bladt Diesel finder du nemt en båd motor i den størrelse der passer til din båd. Vi sikrer at du får den bedste ydelse og holdbarhed, samt naturligvis nem betjening af din nye båd motor.

Kontakt os i dag og hør mere om hvad vi kan gøre for dig og din båd.