certificeringer

dk  de  greenland  faer

Slidstærk Bladt Diesel

Slidstærk BLADT DIESEL motor
Med en BLADT DIESEL motor er du sikret sublim ydeevne. BLADT DIESEL er en slidstærk, udholdende og pålidelig motor som desuden er lettere at vedligeholde end de traditionelle benzin motorer. BLADT DIESEL motorer er med god grund efterspurgte på det maritime marked.

Oplev markant besparelse med BLADT DIESEL
Både støj og brændstofforbrug er markant minimeret sammenlignet med en tilsvarende benzin motor. Det maksimale moment leveres hurtigere med en BLADT DIESEL motor, og sikrer dig optimal ydeevne.
Du vil opleve at kunne sejle omkring dobbelt så langt på samme mængde brændstof som tidligere, hvilket sikrer behov for færre optankninger. En yderligere fordel for dig, er at langt flere steder i Danmark tilbyder diesel optankning.

Du kan også få BLADT DIESEL
Selvom du i dag benytter benzin, kan du hurtigt få BLADT DIESEL til din båd.
BLADT DIESEL benytter samme motorfundament, ledningsnet og instrumenter som flere af de benzin motorer der ofte benyttes. Et skift kræver derfor ofte ikke ombygning af de tekniske installationer og kan således klares på få arbejdsdage.
Med BLADT DIESEL får du et markant kraftigere bundtræk og moment i forhold til benzinmotoren.

Hurtig levering af din nye bådmotor
Hos BLADT DIESEL er du sikret hurtig levering af den bådmotor der opfylder dine behov og ønsker. Vores BLADT DIESEL motor sikrer dig problemfri sejlads i mange år fremover.
Vi specialfremstiller BLADT DIESEL skibsmotorer af særdeles høj kvalitet, og monterer naturligvis gerne din nye motor.
Kontakt os for vejledning og demonstration af mulighederne - vi giver dig et godt tilbud.