certificeringer

dk  de  greenland  faer

Indenbords motor til ethvert behov

Indenbordsmotor til ethvert behov
Hos BLADT DIESEL finder du den indenbords motor der opfylder dine behov. Vores specialbyggede indenbordsmotorer er optimerede med hensyn til ydeevne, stabilitet og pladsforbrug. Ved at udnytte hestekræfterne optimalt, får du en diesel motor der både vejer og fylder mindre. Med vores diesel motor er du sikret større manøvredygtighed og problemfri sejlads i årene fremover.

Bedre ydeevne med speciel bygget indenbordsmotor
Vi har specialiseret os i diesel motorer, og sikrer at du får alle fordelene. Vi tilbyder indenbords motorer med 2-4 cylindere, og den højeste cylindervolumen i forhold til HK-ydelsen. Du vil opleve at din nye diesel motor er langt mere effektiv, og kun har det halve brændstofforbrug i forhold til traditionelle benzin motorer. Med en BLADT DIESEL motor får du mere for pengene, både nu og fremover.

Indenbordsmotor der opfylder miljøkravene
Alle vore motorer opfylder de strengeste EU-krav med hensyn til støjreduktion og emission. Du får bedre ydeevne, den største stabilitet, og en indenbordsmotor der er let at betjene.
Vi tilbyder den diesel indenbordsmotor der bringer det bedste frem i din båd.
Har du behov for hjælp og vejledning, står vi klar til at hjælpe dig med at finde den nye indenbordsmotor der passer bedst til dig og din båd.