certificeringer

dk  de  greenland  faer

Hvorfor vælge Bladt Diesel

Hvorfor vælge en BLADT DIESEL motor?

Der er mange grunde til at du netop skal vælge en Diesel motor fra BLADT DIESEL. Alle vores motorer har den ideelle kombination af ydelse og kvalitet til en overkommelig pris, som gør at vi kan tilbyde diesel motorer udover det sædvanlige.

Spar penge på vores stærke BLADT DIESEL motorer.
Alt for længe har Bådmotorer i Danmark været ensbetydende med med høje skyhøje priser, der blot på grund af navnet koster langt over dets reelle værdi. Dette har BLADT DIESEL valgt at gøre op med.

Med vores store erfaring indenfor diesel verdenen, har vi derfor lagt en ære i at udvælge de bedste komponenter til vores diesel motorer, med prisen i mente. Derfor kan vi tilbyde en ny diesel motorserie, der udover at have høj kvalitet, stadig kan købes til en fordelagtig pris. Ved at købe en motor fra BLADT DIESEL, er du sikker på at have slidstærk arbejdshest på vandet.

Basismotoren er en gennemprøvet konstruktion, der bl.a. bliver brugt til at trække generatorer og vandpumper år efter år.
Dette er ekstremt belastende, da motoren kører 24 timer i døgnet. Vi ved, den kan holde.


Hvorfor du skal vælge en BLADT DIESEL motor
• Pålidelighed
• Udviklet til marinebrug
• Kan ombygges til at køre på rapsolie.
• Stort udvalg af motorer, fra 10 HK op til 130 HK
• Højt drejningsmoment
• Prisdygtig
• Lang levetid
• Fra 2 til 4 cylindret dieselmotorer
• Instrumentpanel med temperaturmåler, voltmeter, omdrejningstæller med digital timetæller, olie trykmåler, tænding, alarm-knap og 4 meter ekstra kabel.

Vælger du at købe en BLADT DIESEL motor, yder vi 2 års reklamationsret på alle vores motorer.

Bygget til at holde – år efter år
Dieselmotoren er bevidst udviklet med stor cylindervolumen i forhold til de heste-
kræfter, den yder. Dette giver et højt drejningsmoment (sejtræk), der er meget afgørende for en Dieselmotor. Du kan sammenligne vores nye motor med en bryggerhest,
der kan trække et tungt læs - år efter år.

Det er ikke på blank vand, men i høj sø i modstrøm og modvind, man har brug for et højt drejningsmoment. Dette forhold giver motoren en lang levetid, da stor kubik og mindre ydelse betyder lang levetid - og omvendt. BLADT DIESEL motoren er derfor disponeret til en lang levetid.