certificeringer

dk  de  greenland  faer

Fordele med Bladt Diesel

Med BLADT DIESEL motor får du alle fordelene
Hos BLADT DIESEL er vi specialister i diesel motorer. Med en ny BLADT DIESEL motor får du alle fordelene. Vi fremstiller diesel motorer med 2-4 cylindere og du får den højeste cylindervolumen i forhold til HK-ydelsen. Du vil opleve hurtigere og problemfri sejlads, og en båd der er nemmere at manøvrere. Hos os får du den diesel motor der sikrer dig den bedste ydeevne.

Større miljøhensyn med diesel motor
Bedre ydeevne sikrer dig problemfri motor sejlads i årene fremover. En diesel motor er mere effektiv end de traditionelle benzin motorer, og du kan derfor sejle omkring dobbelt så lang med diesel i forhold til samme mængde benzin. Du sparer penge og tager samtidig hensyn til miljøet. Med en diesel motor får du yderligere den fordel, at der er flere steder i Danmark der tilbyder optankning med diesel end benzin.

Speciel bygget diesel motor opfylder alle krav
Vores speciel byggede diesel motorer opfylder de strengeste EU krav med hensyn til emission og støjreduktion. Hos BLADT DIESEL har vi optimeret diesel motoren, både med hensyn til betjening, stabilitet og udnyttelse af hestekræfterne. Vi leverer diesel motorer til ethvert behov.

Skulle du have behov for hjælp, tilbyder vi landsdækkende service med egen service vogn, eller ved samarbejde med faguddannede specialister.